Pitanja i odgovori

⁠Cene benda za svadbu se kreću od 2000 eura pa naviše. Cena zavisi od više faktora, u kom mestu će se održati svadba, kolika je sala restorana (zbog adekvatnog opremanja sale ozvučenjem), trajanje proslave.

Bend pravi 3 pauze. Prva pauza se pravi tokom slikanja i ta pauza traje oko 30 min. Druga pauza se pravi kada se servira glavno jelo, tada traje 15 min. I poslednja pauza nakon torte, gde neki imaju trubače, dj ili mi možemo da pustimo neki mix, pauza traje 30 min. Najbitnije od svega je da za vreme pauza nikada nije tišina, već se puštaju instrumentali.

Uglavnom 8h od trenutka ulaska gostiju u salu.

⁠Tu smo mi da pomognemo! 😊 Možemo vam predložiti neke pesme koje su sjajne za vaš magični trenutak.

⁠Takođe i ovde savetujemo sa pesmama iz našeg repertoara sa sjajnim pesmama sa đuskanje dok torta dolazi do vas.

Naravno! Programska svirka je bez naručivanja pesama! Od početka do kraja proslave bend svira repertoar koji se dogovoren sa mladencima. Polu programska svirka je svirka gde se do određenog trenutka svira bez naručivanja i nakon toga može da se naruči pesma. Sve u dogovoru sa mladencima.

⁠Za organizaciju je sve jako bitno, ali dve najbitnije stvari su odabir pravog restorana za vas i bend koji će vam ulepšati vaš dan.
Nakon toga idu, dekoracije, fotografi, itd..

U današnje vreme postoji mnogo “svadbarskih” bendova, ali ne toliko i dobrih. Sigurno ste čuli ili ste čak prisustvovali svadbama gde bend od samog početka srlja sa repertoarom bez koncepta, sklapaju članove samo za tu priliku, pravi dugačke pauze između pesama, prihavta narudžbine u početku i obaraju atmosferu.
Zato vodite računa da angažujete iskusan bend koji poseduje muzičke licence za rad, koji je dugo na okupu i proverno rade svoj posao.
Nakon toga idu, dekoracije, fotografi, itd..