Do Daske Bend

tamara2 min bend za svadbe

Tamara Nikolić

Vokal

Rođena 04.03.1993. Završila je muzičku skolu Dušan Skovran u Ćupriji, odsek harmonika, a zatim nastavila školovanje na Pravnom fakultetu u Beogradu. Polaznik je škole tehnike pevanja Supervoice & Pegart Studio u Beogradu. Poseduje višegodišnje iskustvo u nastupima u Srbiji i inostranstvu. Pored pevanja, trenutno radi i kao QA inženjer.

igor transparent min bend za svadbe

Igor Čanović

Vokal

Rođen 08.08.1992. Stipendista škole pevanja Ivane Selakov i pobednik na završnom koncertu polaznika. Učesnik Zvezda Granda sezone 2014/2015 i Pinkovih zvezda sezone 2015/2016. Odlikuju ga unikatna boja glasa i energija, kao i veliko pevačko iskustvo.

 
aleksa transparent min bend za svadbe

Aleksa Matijević

Klavijatura

Rođen 08.11.1996. Završio je muzičku školu OMS Petar Konjović, odsek harmonika, a zatim i multimedijalno inženjerstvo na Akademiji tehničko-umetničkih strukovnih studija. Nastupao na brojnim takmičenjima kao instrumentalista gde je ostvario zapažen uspeh.

 
dzoni transparent min bend za svadbe

Nikola Mijajlović

Gitara

Gitarista iz Vršca, najmlađi član benda. Rođen je 06.12.2000. Završio srednju muzičku školu Josif Marinković u Vršcu, odsek džez gitara, nižu muzičku školu, odsek kontrabas, kao i Pedagoški fakultet. Trenutno radi u gimnaziji u Vršcu, gde predaje umetnost i dizajn.